mijmeringen (klik op overzicht)

Als het stormt in je hoofd....!!!
Als de morgenstond aanbreekt , het ochtenlicht stilletjes komt kijken , maar het blijft duister en donker in je hoofd.
De nacht niet overgaat in de dag, maar de nachtelijke onweerswolken blijven hangen , af en toe een bliksemschicht je hoofd in lichterlaaien zet.

Wees maar zeker dat het voor jou, die dag nacht blijf in je hoofd, je amper het licht dat door de gordijnen valt zal kunnen verdragen . Het liefst hebt je dat alles donker en duister blijft in je kamer, ieder geluid geeft een schokgolf in je hoofd, moest je kunnen zou je je hoofd die dag gewoon ergens in een hoek van de kamer moeten kunnen wegstoppen.

Een storm wordt een orkaan die drie dagen lang duurt , geen tropische storm maar een alles vernietigende hoofdpijn " Migraine " houdt je in z'n ban.
Je probeert het ergste te bedwingen met pijnstillers , neemt een slaapilletje als de nood het hoogst is.

Voor even bevind je je in het oog van de storm , alles draait en vliegt rond in je hoofd , maar jij je voelt je zalig deinend , de slaap verdooft je eindelijk voor een paar uur , even van niets of van geen enkel ongemak je bewust , tot je weer ontwaakt....

Niets is er veranderd is , je eetlust nihil , alles maakt je misselijk , net of je een zware nacht achter de rug hebt, niets anders helpt dan wachten drie dagen lang, gewoon om gek te worden, en geloof me je wordt het nooit gewoon.

Toch gaat het leven...Tot je het voelt afnemen die derde dag , een feest een kermis kan je het noemen.
De donderwolken trekken weg er komt weer licht in je hoofd zonder dat je er pijn bij voelt, af en toe zie je een regenboog , als beloning voor die duistere dagen die je weer maar eens hebt moeten doorstaan....

Als hij is geluwd en voorbij gevlogen is , die storm , kan je weer gaan leven met een hoofd waar de zon weer in schijnen mag.........Hallejuah!!!!
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk