mijmeringen ( klik op overzicht)

Gaat er nu echt iets veranderen....
Ik denk dat de tijd nu is aangebroken om eens goed na te denken en onze conclusies te trekken over de plaats die een vrouw inneemt in sommige culturen...
Na wat er gebeurd is op eindejaarsnacht paar jaar geleden in Keulen is nog maar eens gebleken dat vrouwen nog steeds niet het respekt en waardering krijgen die ze verdienen.

Mannen in sommige landen beschouwen een vrouw nog steeds als hun slaaf, zolang ze maar voldoet aan al hun grillen en noden wordt ze getolereerd.
Het is gewoon niet normaal of het nu over religie of wat dan ook gaat, dat een vrouw gesluierd MOET rondlopen, meisjes die als kleine kinderen van amper 2 jaar reeds worden uitgehuwelijk, dit zou al lang vragen moeten oproepen in onze westerse cultuur.

Man of vrouw wat is het verschil, zo spijtig, triest dat er eerst iets afschuwelijks moet gebeuren voor dat er santies worden getroffen.
Ik stoor me echt niet aan vrouwen met een hoofddoek, denk zelfs dat hun mannen niet behoren tot de groep mensen die dit afschuwelijk incident op hun geweten hebben.

Geloof ook niet dat het echte pure moslimgeloof er iets mee te maken heeft, ieder geloof heeft spijtig genoeg zijn afvalligen ..
Vrouwen die gestenigd, verkracht, vermoord, besneden worden, het is één van de grote problemen waar men in sommige landen niet tegenop treed omdat de slachtoffers vrouwen zijn, de daders gaan gewoon vrijuit.

Zijn we niet allen mensen, die dezelfde rechten zouden moeten hebben, man of vrouw, waar we ook maar geboren zijn.
Hopelijk heeft dit crimineel gebeuren dan toch iets teweeg gebracht, hoop het voor de vrouwen uit landen waar men nog wel een heel vreemde instelling heeft wat vrouwenrechten betreft......
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk