mijmeringen ( klik op overzicht)

Het is weer zover...!!!!


Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse weggeefdag , een krat vol glimlachen heb ik nog staan , nog niemands lippen hebben ze versiert, hoor ze nog zachtjes zoemen, ze zijn verkrijgbaar voor een appel en een ei, gratis en voor niets krijgt men er een vreugdestraan bij , ze is zuiver en glinsterend als het duurste kristal, tijdje geleden rolde ze van blijdschap nog over mijn wang.

Die glimlachen en die vreugdestraan horen bij elkaar, wil ze echt niet scheidden, ze moeten simpelweg bij elkaar kunnen blijven, opgedroogde kusjes, kleine stille nog niet gebruikte liefdeskreetjes, ze liggen tussen honderden knuffels te wachten op iemand die ze kan gebruiken om zijn leven in het komende jaar wat meer kleur te geven.

Apart in een hoekje van mijn hart staan lege kisten en koffers te wachten , hoop ze dit jaar ook weer te kunnen vullen met nieuwe herinneringen, gedachten, en dromen , om ze volgend jaar aan iemand anders te kunnen geven die even zonder dromen door het leven moet proberen te gaan .

Ver weg van al deze zo emotioneel geladen kisten , staat één krat helemaal apart, ze is gevuld met nog springlevende zoemende kusjes, liefde en vreugde, hoop op vrede in de wereld die krat ligt me heel nauw aan het hart.
Ze staat ergens heel goed verstop, en is bestemd voor mezelf , nog maar pas gevuld, mijn
geschenk om het jaar zonder verdriet door te raken!!!

Zo geef ik graag liefde en vreugde gratis en voor niets weg, aan ieder die het even moeilijk heeft in zijn leven.
En vergeet zeker niet nu in deze zo pijnlijke tijd die we meemaken , door liefde te geven krijgt men liefde terug ....!!!!
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk