mijmeringen ( klik op overzicht)

Mijn beschermengel...
Ik heb je nooit echt gekend, ,toch was je er steeds " mijn zusje", al die jaren ben jij nooit uit mijn gedachten weg geweest.
Jouw leven hier op aarde duurde maar een paar maanden, men kon je hierboven blijkbaar niet missen, tot ieders groot verdriet riepen ze je terug aan hun zij.

Amper één jaar later stond jouw bedje klaar voor mij, reeds als klein meisje voelde ik een onverklaarbare aanwezigheid van iemand in alles wat ik deed, al begreep ik toen nog niet dat jij het was die onzichtbaar naast me liep , jij die me stilletjes waarschuwde voor iets wat er te gebeuren stond.
Ik voelde jouw hand in mijn hand al zag of hoorde niemand het, uren kon ik met je praten., jij was het toen al , het vriendinnetje in mijn hoofd

Hoe zou het geweest zijn samen op te groeien , twee zusjes, vier handen op één buik.
Er werd in ons gezin niet zoveel over je gepraat, het gemis deed teveel pijn denk ik, en toch voelde ik overal je aanwezigheid .

Soms in mijn dromen dan ben je er, het klink heel gek maar ik zie jou dan verschijnen als mijn kleinere zusje ook al ben je één jaar ouder dan ik .
Wat had ik graag samen met jou als kind kattenkwaad uit gehaald, als jonge meisjes samen gedroomd van de jongens, aan elkaar elkaars geheimen verteld .

Het is ons spijtig genoeg niet gegund geweest om samen op te groeien, samen oud te worden maar ik weet zeker dat als mijn tijd gekomen is, jij daar ergens, ik weet niet waar op mij te wachten zal staan met open armen, en ik dan gewoon zal voelen dat jij het bent al heb ik je nooit echt gekend

Jij, het zusje dat mijn heel leven lang naast me liep , mijn beshermengel , jij.....))

.
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

💕😌🌈🍀

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..💕

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk worden😙😙♥️♥️♥️

...
Je vindt deze pagina leuk