mijmeringen ( klik op overzicht)

Na de regen komt zonneschijn??????
" Wat je diep treft, doet eeuwig pijn en vergeet je nooit of nimmer" , een waarheid als een koe, wat je ooit onder de huid is gekropen al is het zo lang geleden, vergeten neen , je ontkomt er niet meer aan.
Zelfs in heel goede momenten zit het ergens goed verdoken schuil om dan zo smerig naar je uit te halen juist als je het minst verwacht.
Het ene moment dans en zing je van vreugde , het ander zak je terug weg in al die nare herinneringen van toen.

Wie een niet zo goede start in zijn leven heeft mee gekregen , werkman, dokter of advokaat geen belang, , niets maar dan ook niets kan het goed maken, wie de warmte van een veilig nest heeft moeten missen zal steeds die kilte voelen ergens ver weg , dat warme intense gevoel krijg je nooit , je veilig en geborgen voelen vergeet het, steeds zal je warmte blijven zoeken en regelmatig ontgoocheld worden!

Het enige positief dat het je heeft bij gebracht , je probeert om het beter te doen " een huis bouw je met stenen, een thuis met warmte en liefde," dit in gedachten houdend , geeft het je de sterkte om steeds weer je hoofd en schouders te rechten en te zeggen bij jezelf , ik kan het , ik ben niet koud en kil van binnen , ik kan warmte geven, ik wil warmte geven, ik zal warmte geven.
En toch dan nog steekt de twijfel telkens de kop op , heb ik het wel goed gedaan, is alles ok, , heb ik de mensen die me lief zijn de warmte gegeven die ze verdienden?

Na regen komt er zonneschijn , je kan je beter voorbereiden op een paar onweerswolken vol bliksemschichten , ze zijn nooit veraf.... Ook al krijg je soms ook wel eens heel onverwachts een regenboog cadeau en zie je voor even de wereld door een roze bril....

Zijn eigen geluk maakt men zelf.....Of met hulp een ander,??? Ik moet het antwoord schuldig blijven....!!!!!

Wat je diept treft , vergeet je niet.....Zeker weten!!!!
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jeanne Voeten | Antwoord 17.05.2017 09.36

Na regen komt zonneschijn en daar hoop ik ook altijd op.Sommige dingen overkomen je en blijk je geen invloed op te hebben

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk