mijmeringen ( klik op overzicht)

Niets dan bewondering !!!!
''s Morgen heel vroeg of s'avonds laat kom je ze wel eens tegen, wat heb je bewondering voor hen, bij het begin van ieder nieuwe jaar zit het tussen je goede voornemens.
Ik begin met lopen denk je dan, steeds weer al een paar jaar, maar je vindt telkens weer een excuus om het nog even uit te stellen.

Ofwel is het te koud, te nat, te veel wind, voel je je niet zo goed, altijd wel weer vind je iets om er niet aan te beginnen....
Het gekke is als je ze ziet lopen, stroomt de energie door je lichaam tot je thuiskom en ze uit jouw gezichtsveld zijn verdwenen.

Je denkt dan bij jezelf , ik beweeg toch wel genoeg, poetsen opruimen , dieren verzorgen doe je niet stilstaand toch , waarom zou je ...????
Je hebt jezelf zelfs een stappenteller gekocht..... Die ligt nu ergens weet echt niet meer waar, wat heb je in hemelsnaam aan een stappenteller, je bent ontgoocheld als 's avond je score niet hoog genoeg is, dus je visie was , weg ermee!!

Maar "het gaan lopen" houd je in de ban, elke keer weer is dat gevoel er....Yep morgen begin ik er aan, heel zeker tot je je realiseer...Ppppffffffffff , zal het nog even uitstellen.

Ben je nu en luilak , heb je geen karakter, geen gedrevenheid , wie zal het zeggen, maar ooit ooit dan begin jij er zeker eens aan.......aan te denken om een lopers out-fit te gaan kopen, één met fluoriserende kleuren en oortjes zodat je op muziek lopen kan ,....ooit zal je het doen, volgend jaar , als het niet te koud, te nat, te veel wind of wat dan ook is.....

Dus één goed voornemen heb je al, nu nog alleen de uitvoering ervan!!!!
rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jeanne Voeten | Antwoord 17.05.2017 09.34

Goede voornemens ik heb ze ook ,alleen ten uitvoer brengen dat is het

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

💕😌🌈🍀

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..💕

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk worden😙😙♥️♥️♥️

...
Je vindt deze pagina leuk