mijmeringen ( klik op overzicht)

Ik vrees ervoor....
Ik mag niet toegeven aan de angst........Maar sorry voel ze toch.
Weet ook niet wat er moet gebeuren , grenzen sluiten of niet, geweld met geweld bestrijden of niet, negeren en geen angst, maar iets moet er gebeuren.

Het kwaad komt steeds dichter bij en iedere dag neemt de angst toe ook al zeggen sommigen dat we toegeven aan hun als we onze angst tonen, maar angst is het natuurlijkste gevoel dat er bestaat, kan je niet zomaar aan of uit zetten.

Wat zou ik ook zo graag de arme stakkers van echte vluchtelingen liefdevol opvangen, hun warmte geven maar wie zijn de arme stakkers , welke zijn degenen die onze hulp nodig hebben, welke zijn degene die ons willen komen overheersen met hun bruut geweld.

Ik ben er ook voor om een dialoog aan te gaan, hun tot reden te brengen maar maken zij het ons niet onmogelijk door hun gruweldaden van de laatste maanden.
Ik ben een vredelievend mens maar ben in de war en bang door wat er gebeurd en dat kan niets of niemand veranderen......

Dus mijn hoop is dat er iets gebeurd waardoor "ze" tot hun zinnen komen en niet verder hun eigen volk en religie ten schande maken door wat ze willen bereiken.

Hoop zo dat geweld met vrede kan op gelost worden maar ik vrees er voor, hoop dat het stopt , maar daar vrees ik ook voor!!!

rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk