mijmeringen ( klik op overzicht)

Nachtmerrie in je hoofd
De dag maakt je wakker, een stralende zon, vogels die fluiten, je kan de koude van de winter zomaar ruiken, 's zomers de zoete geur van de morgenstond.
Zoveel moois en toch , je ogen zijn gevoelig voor de zonnestralen, je oren horen alles duizend maal harder, als je kon zou je je hoofd ergens ver weg in een hoekje van je kamer verstoppen.

Weer een verloren dag, met wat pech drie dagen zomaar uit je leven gewist, slapen , slapen, slapen is de beste remedie, om tot de ontdekking te komen, na een paar uur dat de storm nog steeds door je hoofd raast.

Spanningshoofdpijn, migraine of welke hoofdpijn ook, het is zeker geen kater na een zware nacht.....
Komt het door de stress , of juist anderom, indien de stress weg valt neemt hij het in je hoofd over, zonder waarschuwing vooraf slaat hij weer toe!

Drie dagen, een nachtmerrie, gaande van misselijkheid, geen geluid kunnen verdragen , zelfs voor een paar dagen in het schemer leven om de pijn draaglijker te maken, Je eerlust nihil, alleen het denken eraan is al teveel.

En waar feest , na drie dagen ontwaken met een helder hoofd , je hoort de vogels fluiten je geniet, de zon mag weer door het raam binnernvallen, je bent weer jezelf ,niet meer een hoofd waar er een storm door raast.... ....

Weer volop leven, genieten van een dag die begint , tot je weer......!!!!

rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk