mijmeringen (4) klik op overzicht

Voel me zo alleen zonder jou.!!!
Net zoals je een paar jaar geleden onverwachts langs de kier in mijn hoofd binnen vloog met een zak vol woorden zonder klank, ben je nu opeens met de noorderzon vertrokken.....Jij mijn muze, plots verdwenen , mij alleen achterlatend met een lege zak zonder woorden, zonder klank!!!!

Ik schrok toen er na een week of twee nog steeds geen enkele rijmende zin gevormd werd , na wat zoeken en rommelen in mijn hoofd , gebeurde er helemaal niets .

Ze komt heus wel terug, ze kom wel weer terecht heeft men me plechtig beloofd , maar wachten duurt zo lang als je iets heel graag wilt.
Dus lieve muze, als je dit per ongeluk moest lezen " ik mis je zo erg" het kiertje in mijn hoofd is er nog steeds!!!! Het blijf voor jou open staan , vlieg dus niet te snel voorbij....

Iedere keer weer als ik een gedichtje zag geboren worden op een maagdelijk wit papier, was ik zo trots en blij, dit hadden we samen toch weer goed gedaan!.
En nu , nu ben je weg , voor even of voor altijd, wie zal het zeggen?

Dag en nacht was je bij me, als jij het wilde moest ik juist maar een blad papier nemen en je ingefluisterde woorden neerpennen met wat punten en komma's ertussen werd er telkens weer iets moois geboren.

Je was me zo vertrouwd dat ik niet eens elke dag even ging kijken of je nog op je troon in mijn hoofd zat, nu zie ik juist, een lege troon, geen letterbomen meer, geen zakken vol rijm om er tussen te gooien, alles heb je mee genomen....

Ik zet de kier in mijn hoofd wat verder open voor als je weer langs zou vliegen, Je weet maar nooit , misschien zit je weer op een dag heel onverwachts op je troon in mijn hoofd , en is er me voor even later een gedichtje beloofd....

rdb

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

07.06 | 14:29

Mooi zo mooi ontroererend mooi .

...
03.01 | 16:05

πŸ’•πŸ˜ŒπŸŒˆπŸ€

...
03.01 | 16:04

Lieve Rolande..mijn handen vouwen zich samen..πŸ’•

...
28.12 | 17:47

Wat mooi geschreven, maar zo kwetsbaar ben je toch niet geworden hoop ik.Jij zal weer sterk wordenπŸ˜™πŸ˜™β™₯️β™₯️β™₯️

...
Je vindt deze pagina leuk